(SPA)MANICURE

We moeten u vast niet vertellen dat u uw handen dagelijks voor van alles en nog wat gebruikt. Hierdoor krijgen uw handen en nagels veel te verduren. Uw huid droogt uit en verouderd, de conditie van uw nagels en nagelriemen neemt af.
Uw handen zijn vaak een van de eerste dingen die opgemerkt worden, niet enkel bij vrouwen, maar ook bij mannen! Daarom is het belangrijk om tijdig uw nagels en handen de nodige verzorging te geven.
Wij bieden u daarom deze behandelingen aan:
De manicure is een behandeling waarbij we uw nagels de nodige verzorging geven: nagels in vorm vijlen, verzorgen en eventueel verwijderen van nagelriemen & nagel(riem)olie aanbrengen voor het verstevigen van de nagels en het versoepelen van de nagelriemen.
Bij de spa manicure gaan we een stapje verder. U krijgt een manicure inclusief een uitgebreide verzorging en massage van uw handen. We brengen een exfoliërende scrub aan die uw handen weer zacht maken, een masker zorgt ervoor dat uw handen gevoed worden en herstellen, we sluiten af met een serum en handcrème die veroudering van de handen tegengaan.
Deze behandeling is de ultieme anti-age verzorging voor handen en nagels, alsook een heerlijk verwenmoment.
Als kers op de taart kan u steeds nog kiezen om uw nagels een mooi kleurtje te geven.
Wilt u graag uw handen en nagels thuis verder de nodige verzorging geven? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop!