(SPA)MANICURE

  

Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels. Ook de nagelriemen komen aan bod.
Bij een spa manicure krijgen naast uw nagels en nagelriemen, ook uw handen een intense verzorging met een diepe reiniging en verzachting van de huid. Deze behandeling biedt een zichtbare huidverjonging en langdurige bescherming, voor zijdezachte jeugdige handen.

NAILART

    

Met nailart kunt u een extra touch geven aan uw nagels. Bijna niets is onmogelijk: glitters, Babyboom, Full Inlay, Colorboom, French Manicure,...

GEL EIGEN NAGEL / VERLENGING

  

Deze behandeling is perfect voor diegenen die van nature breekbare of zwakke nagels of graag langere nagels willen hebben.
Met een nagelverlenging, in welke vorm ook, bent u (afhankelijk van de groei van uw nagels) gemiddeld 3 tot 4 weken zeker van mooie en verzorgde nagels en handen.
Een tijdige behandeling zorgt ervoor dat uw nagels in goede conditie blijven.
De behandeling is inclusief mini-manicure.

GELLAK

    

Gellak zorgt voor perfect gelakte nagels voor minstens 2 tot 3 weken. Het maakt de nagel sterker en zorgt voor een langhoudende glans, zonder uw nagels te beschadigen. De behandeling is inclusief mini-manicure. Let op: enkel mogelijk op uw natuurlijke nagel.

COSMETISCHE (SPA) PEDICURE

  

Onze voeten worden vaak vergeten als het om verzorging gaat, nochtans dragen zij ons letterlijk door het leven. Dit komt vaak tot uiting in de vorm van eelt, uitdroging, schimmels...
Onze (spa) pedicure is hiervoor een perfecte oplossing.