Genoemd de sexy man 2018

Genoemd de sexy man 2018

De jaarlijkse nominatie “The Sexiest Man” viert traditioneel de meest aantrekkelijke mannen tussen film- en sportsterren. Volgens geruchten kwam de naam voor de nominatie-leden van de redacteuren spontaan op. Tijdens de bespreking van de eerste Nominee – mijnstudentenleven.nl/news/onderwijskeuze__rapportagetips__studentenverzekering_en_ed.html Mel Gibson – riep iemand van journalisten uit: “God, ja, hij is de meest sexy man in de wereld!”Wat een andere journalist antwoordde:” Uitstekende titel!”

“The Sexiest Man – 2018” – Idris Elba

“Wie had dat ooit gedacht!”- Zo reageerde op zijn coronatie Britse acteur, ster” Torah “,” Pacific Row “en” Ghost Racer “in zijn Twitter. Eigenlijk, Idris, iedereen zou denken. Vorig viagra kopen bij drogist jaar was Blake Shelton hem omzeild, maar deze keer slaagde de Elbe erin om vooruit te komen.
Maar na het overgeven van meer fladderen, geeft de acteur toe dat zijn overwinning werd verdiend: “Ik keek in de spiegel en dacht: "En vandaag wauw, sexy!"”. Maar in feite is Idris, natuurlijk, dat is nog steeds een bescheiden: “Mijn naam is Adrissa Akun ELD, vangst? Ik werd vaak geplaagd, maar zodra ik een snor weerspiegelde, werd de coolste kerel in het gebied “.

“The Sexiest Man – 2017” – Blake Shelton

American Country Singer Blake Shelton in 2016 verdiende $ 24 miljoen en nam de negende plaats in de lijst met de hoogste betaalde landen executors. En in 2017 werd hij erkend als “de meest sexy man van nu levend”.

Hoe hij reageerde op het nieuws? “Ja, je bent waarschijnlijk afgelopen,” zei hij tegen het tijdschrift People, “Besloten: Oké, laten we iemand nemen die een beetje symmetrisch gezicht heeft”.